naslovna kontakt mapa weba english
 
O nama
Osnovni podaci
Uprava
 
   
   
     
 

PERIOD od 01.07.2009.g.

Temeljem strategije i poslovne politike, INVESTCO VRIJEDNOSNICE, društvo za poslovanje vrijednosnim papirima, d.o.o. je na vlastiti zahtjev (dobrovoljno) prestalo obavljati poslove kupoprodaje vrijednosnih papira za klijente, (što je obavljalo do 30.06.2009. godine), te se Društvo preregistriralo u INVESTCO d.o.o. za poslovno savjetovanje (skraćeni naziv: INVESTCO d.o.o.).

Po osnovnim financijskim veličinama (imovina, kapital i rezerve, prihod i dobit) INVESTCO je bio vodeća brokerska kuća u zemlji (vidi: www.hanfa.hr - Godišnje izvješće za 2008. godinu). Društvo namjerava zarađena sredstva i stečena iskustva iskoristiti za daljnja razvijanja poslovnih aktivnosti.

INVESTCO je na dan 01.07.2009. godine imao 13 zaposlenih djelatnika, od toga pet s brokerskim ispitom i dvoje s ispitom za investicijskog savjetnika.

Društvo ima godišnje ugovore s informatičkom tvrtkom, odvjetničkim uredima, revizorom, poreznim savjetnikom, tvrtkom za odnose s javnošću, s nekoliko vanjskih konzultanata, te zaštitarskom tvrtkom.

U vlasništvu INVESTCO-a nalaze se prvoklasne poslovne prostorije dostatne za dugoročnije razvojne potrebe opremljene vrhunskom uredskom opremom, informatičkom tehnologijom potpomognutom vlastitim i licencnim softverskim rješenjima.

 
   
   
     
 

Naziv tvrtke: INVESTCO d.o.o. za poslovno savjetovanje
Skraćeni naziv tvrtke: INVESTCO d.o.o.
Adresa: Boškovićeva 3/II, 10 000 Zagreb
Telefon: + 385 (1) 48 11 777
Fax: + 385 (1) 49 20 711
E-mail: investco@investco.hr

 
   
   
     
 

Predsjednik: Miroslav Blažev, Mr.sc.
Potpredsjednik: Ljiljana Blažev